Haren

Tips om beter om te gaan met uw haren. Dan natuurlijk nooit kwaad want de haren vallen natuurlijk wel op. Zeker als ze een mooie kleur hebben en glanzen in de zon.

Glanzende haren

Haren wassen. Als je donker haar naspoelt met water en wat azijn dan gaat het glanzen. Blond haar gaat juist glanzen als je het naspoelt met water en wat citroensap. In beide gevallen nog even naspoelen met gewoon water.

Haarkleuring

Wilt u een keer een andere kleur haar? Neem dan bijvoorbeeld eerst een haarkleuring die uitwasbaar is. De kleur verdwijnt dan weer na een aantal keren wassen en dat is prettig om te weten. Wie weet staat de kleur namelijk toch niet zo verpletterend als u in eerste instantie zou denken. Staat het wel geweldig dan kan een permanentere haarkleuring altijd nog.

Epileren

Epileren pijnlijk? Voor het epileren met een ijsblokje over de huid deppen en je voelt er veel minder van.

Vet

Vet haar moet je vaak wassen met sterk verdund sodawater.
Droog haar kun je beter niet teveel wassen. Smeer eens per maand de hoofdhuid goed in met olijfolie.

Tegen roos

Was het haar regelmatig met lindebloesemthee als middel tegen roos!

Haaruitval

Neem bij haaruitval extra vitamine B complex, te koop bij elke drogist. Werkt ook goed bij neerslachtigheid

Kapper

Wil je er met de feestdagen of op een feest goed uitzien dan kun je natuurlijk naar de kapper gaan. Een handige tip is om gewoon een maand van tevoren alvast een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat de kapper tijd voor u heeft en dan heeft u geen stress op het laatste moment. Dat is namelijk wel het laatste dat u kunt gebruiken op zo'n moment.

Meer tips

MenuAnders