sex1.jpg

Seks

Bij een gezonde levensstijl hoort ook een gezond seksleven. Wie wil er nu niet lekkere seksbeleving met de partner? U toch ook?
Het zit niet altijd helemaal mee als men aan seks wilt doen. Misschien is de fut er een beetje uit. Er zijn best wat dingen aan te doen. Vandaar dat u hier tal van tips en producten kunt vinden die uw seksleven weer nieuw leven in zullen blazen. De eerste tip: verander eens van omgeving en verblijf eens een nachtje samen in een hotel, je vind ze overal en tegen ook wel gunstige prijzen.

Vruchtbaar

Vrouwen hebben meer seks op de dagen dat ze het vruchtbaarst zijn, ook als ze niet proberen zwanger te worden. In de periode van de eisprong, wanneer een vrouw het meeste kans heeft om zwanger te worden, hebben de vrouwen gemiddeld een kwart vaker geslachtsgemeenschap dan anders. Mogelijk stijgt in die dagen het vrouwelijke libido, of zorgen sekshormonen (feromonen) voor een verhoogde aantrekkelijkheid voor anderen.

Lectuur

Ook boeken kunnen er gelezen worden. Het liefst samen natuurlijk, maar ook alleen kun je genieten van het leeswerk. Kijk bijvoorbeeld eens naar het boek (S)experimenteren of neem eens de erotische strip rodeoortjes. Echt leuk om te lezen.
En dan zijn er natuurlijk tijdschriften.
Op 'echte' porno blaadjes kun je je natuurlijk abonneren.
Ook kunnen er gratis seks catalogussen aangevraagd worden. Dit kan op zich al prikkelend zijn, kijken naar dat moois en samen fantaseren hoe het zou zijn. Maar de artikelen die aangeboden worden kunnen natuurlijk ook echt besteld worden!

Schaamluis

Schaamluis is een vervelende, maar ongevaarlijke aandoening, die meestal tijdens seksueel contact van de ene persoon op de ander is overgebracht. De aandoening wordt veroorzaakt door kleine luisjes die leven op alle behaarde delen van het menselijk lichaam, behalve in het hoofdhaar.
De luisjes leven van het bloed van mensen. Ze laten rode of bruine ontlasting vallen. Deze plekjes zie je in je ondergoed. De huid kan rood en geďrriteerd raken. Krabben tegen de jeuk helpt niet. Bovendien kan krabben infecties tot gevolg hebben.
Wassen met water en gewone zeep of shampoo helpt niet tegen schaamluis. Ga naar de huisarts of koop bij de apotheek een middel tegen luis, bijvoorbeeld Loxozol lotion of crčme of Prioderm lotion. Was de kleren die je vóór de behandeling aan had op minimaal 60°. Was ook het beddengoed, zodat de eitjes doodgaan. Laat matras en kussen luchten.
Om te voorkomen dat je opnieuw schaamluis krijgt, is het belangrijk dat degene met wie je de laatste tijd hebt gevreeën zich ook laat behandelen.

Meer Fun

Dansen is fun, drinks are fun, girls are fun…seks is fun. Voor een spetterend seksleven is het ook nodig dat je een beetje plezier erin hebt. Wil je meer fun kijk dan zeker eens in een erotische winkel. Vroeger moest je een achteraf sekswinkeltje in maar tegenwoordig bestel je via de webshop en wordt het discreet bij je thuisbezorgd. Een mooi voorbeeld hiervan is het bedrijf Easytoys

Vroegtijdige ejaculatie

Een slechte gewoonte afleren en je genot leren uitstellen! Alle mannen hebben de neiging om vroegtijdig klaar te komen. Het mannelijk lichaam zit nu eenmaal zo in elkaar dat het snel wil ejaculeren. Dat had oorspronkelijk immers een biologische functie: zoveel mogelijk kans maken om een vrouw te bevruchten.
Om langer te genieten van het liefdesspel, moet je bereid zijn om “er de spanning in te houden” en het genot van het orgasme bewust uit te stellen. Uiteraard om je plezier en dat van je partner te verhogen. Maar het is niet omdat je dat weet dat je het ook zo aanvoelt. Als je lichaam en geest uit zijn op genot, is het perfect mogelijk dat ze geen zin hebben in “omwegen” en liever recht op hun doel afgaan.
Leren omgaan met frustratie is dan ook essentieel voor een man om zijn ejaculatie te leren beheersen. Als je leert anticiperen op je seksuele genoegens en het uitstel je extra genot verschaft, zal dit de kwaliteit van je orgasme alleen maar verhogen.

Menu


Anders